Nu måste jag faktiskt säga en sak… Detta är ditt fel Simona Ahrnstedt……

Jag har blivit otroligt påverkad av hennes böcker och upplever att det är så mycket som jag skulle vilja diskutera. Det är så många nivåer av alla olika händelser, tankar och saker som sker i böckerna.

Jag kan tänka på massa olika saker som passar in i mitt liv, eller i nutid i dagens samhälle.

JAG VILL START eller GÅ MED I EN BOKKLUBB

Där man läser samma böcker för att sedan diskutera dem.
Hitta / göra ett forum som passar detta… jag vet inte om det är Facebook eller det kanske finns ett forum där man gå med, men det är ju en viss tjusning med att vara en sluten grupp som inte är öppen för alla.

Cicilia Ahern har legat högt på min lista, men hon känns lite….. hm… tunn.. hennes böcker har oftast bara 1 nivå av vad som händer…. Är det någon som fattar vad jag menar med detta.

LaVyrve Spencer har härliga historier, Meave Binchys historier om Quentins låg mig varmt om hjärtat, men jag vet inte inte jag gillar det inte lika mycket längre.

Jag läser mest kvinnliga författare, nästan eller aldrig deckare, men älskar Dan Browns böcker, för att inte tala om Sidney Sheldon, men det finns en djup kärlek i detta med. Dan Brown har kärleken och kunskapen till symbolerna och människorna, SIdney Sheldon har alltid någon form av kärlek inblandad i historien.

Simona Ahrnsteds böcker är de första som jag har läst i sk. Romance, en typ av böcker som passar mig perfekt…..

SÅ om jag ska gå med eller starta en bokklubb så är det denna typen av böcker jag vill läsa… böcker med kärlek och starka personligheter ….

Någon som känner att det lockar er och att det kanske tom är något Ni oxå skulle vilja göra….

Hör av er ….. här eller på FB….

Ha en härlig söndag

Kramar!!