Det har varit några månader som jag har haft många måsten som ska göras, tänkas på och planera och utföras….

Nu i helgen var det klimax….. bröllopet gick av stapeln och jag utförde mitt toasmasterarbete tillsammans med kära syster och det blev precis så bra som vi hade tänkt oss att det skulle bli…

…nu sitter jag här….väskor att packa upp, disk som ska in i diskmaskinen, tvätt som ska hängas upp och rentvätt som ska vikas…och jag kommer mig inte för att börja…..

Bara en liten liten stund till……på vägen till en av göromålen kommer jag på att det är nåt annat som inte är nödvändigt, men intressantare att göra…… men om jag börjar med det ena kanske det andra bara följer efter på en gång….

Nu ska jag nån stans vänja mig vid att inte ha massa måsten utan jag kan faktiskt lägga tid och energi på barn, familj och jobbet……. och njuta av sommaren när det nu kommer….

Det är galet mentalt jobbigt att sommaren inte kommer igång…att det fortfarande finns spår av den förbannade snön…..det är ju inte till Jämtlands fördel att åka 65 mil söderut och allt är i full blom och man kan njuta av värmen och den ljumma försommarluften…..

 

men men enligt vädret så ska det bli 20  grader varmt här till veckan…. jag vågar nästan inte tro på det, men jag ska göra mitt allra bästa….

Nä Nu drar jag igång lite musik och hoppas på att andan faller på att få alla mina måsten gjorda

 

Många Kramar

Linnea

….försökte hitta en bra bild, men hittade ingen så jag återkommer med det….