Nu sitter jag här…..

Vårkänslorna knackar på min dörr, och tittar ut och ser det satans vita ramla ner igen…ännu mera snö.
Nu är det inte roligt längre…..
Av alla saker som jag saknar sedan jag bodde i Småland är våren och sommaren. I mars och april så var det alltid så att det var vår på gång, det kunde vara kallt nån gång då och då, men när det väl startat så var  det på G i alla fall och det hoppade inte fram och tillbaka så som det har gjort här detta året.

På ett eller annat sätt så måste jag göra nåt åt min inspiration, i söndags städade jag och det var både rogivande och stimulerande, och jag kände att nu var både inspirationen och våren på gång…..

Just nu känns det kanske inte just så, men jag tänker inte sitta och titta på när inspirationen tar sitt pick och pack och försvinner ut genom min dörr….
Nä imorgon måste jag ta tag i det så att inspirationen inte försvinner…

Jag tror att det kommer att bli lite städning, garanterat ett trevligt bak, och en massa musik…..

Trots allt så känns det skönt att dels skriva detta och att jag faktiskt har lite koll på vad det är som är på gång och förhoppningsvis få tillbaka inspirationen….

 

Många Kramar

ps

jag lurar på om jag på nåt sätt skulle få in lite romantiskt kitch i huset, men jag har inte riktigt löst det hur eller med vad ännu…..

Jag var hemma hos en kär väninna i helgen och blev så otroligt inspirerad av hennes köksinredning, men det är egentligen inte min stil, men det var så fint…..

Vi får se vart det slutar…..

Kramar till er alla