Hej och hå…

Nu har det varit mycket jobb och mycket kringaktiviteter under ett tag…det känns på….

Jag har slarvat med maten, så idiotmycket…men samtidigt så gör min kropp lite som den vill…ena dagen svullen och upp massa kilon sedan ned efter några dagar….

För ungefär ett år sedan var jag och gjorde ett ultraljud på min livmoder, det visade sig att den är stor och jag har myom (http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Myom/ ) på ungefär halva livmodern. så jag fick ett recept på en hormonspiral,..känns inte kul nån stans att sätta in hormoner.

Nu har jag dragit på detta i ett år, jag har hård tränat, bantat, ätit rätt….under tiden har jag gått ner ca 15 kilo, men inte så mycket mera, min mens är åter igen oregelbunden och magen svullen…så nu bestämde jag mig för att det var dags…

I måndags var jag äntligen och hämtade ut spiralen och nu på tisdag morgon så ska den sättas in…..

Det är med lite skräckblandad förtjusning…sist jag åt hormoner (p-piller) när jag var 18, så blev jag så ilsken så det var svårt att vara i min närhet. Det är iochförsig Bye Bye till mensen i 5 år och det har jag inget problem med….
men framförallt ska det bli spännande och se om resten av min kropp kommer att reagera på ett annat sätt…med både mat och träning…..

Jag återkommer och berättar mera…..