Jag kände att det var dags för en uppdatering av bloggen….

Faktiskt så är det så att det inte känns riktigt lika mörkt som det gjorde när jag startade bloggen…..

Idag på Facebook så har jag hittat igen 2 gamla klasskompisar som jag inte har träffat sedan jag slutade 9:a, vilket är 19 (!!???!!) år sedan…men jag har haft mina tankar hos dem flera gånger och det riktigt roligt att prata med en av dem idag….

Jag kan känna att nu ju mera jag jobbat med mig själv och faktiskt gör det som jag vill göra…aerobic och step up är en av de saker som JAG vill göra och som verkligen är för mig och enbart mig. Det jag skulle skriva att ju mera jag jobbar med mig själv så kan jag känna att den personen som jag innerst inne är liknar Linnea i högstadiet otroligt mycket. Vilket gör att kontakten med klasskompisar från den tiden känns viktigt och väldigt nära hjärtat.

Det är fortfarande så att det är väldigt upp och ner från dag till dag, men nu känns det faktiskt ljusare och att jag faktiskt kan se in en bit framåt och tycka det är hoppfullt….mot kanske några timmar innan.

Nu i veckan fick jag kommentaren:

Jaså jag trodde du var äldre än mig…

ja ha Hur gammal är du?

40

Snacka om tjäftsmäll!! Jag blev mållös, men sedan har jag givetvis gått och klurat och grubblat på det.

Vad är det som gör att en person som är 40 år tror att jag är äldre än henne när jag i själva verket är 5 år yngre än hon??

Vad är det med mig som gör att hon tror det? Kläder utseende, hur jag pratar vad jag gör…..
Är det något här mitt i livet som jag ska ändra på? fast det är ju det jag gör nu….Men det har verkligen fått mig att tänka till. Är det positivt? Negativt??

Det är inte så att jag går och grämer mig över det eller på nåt sätt mår dåligt över det, Nej men jag klurar……

Nu har jag skrivit av mig för denna gång……

 

Många kramar

skickar med min just nu absoluta favoritlåt……och ringsignal….. 😉