Sitter här och tittar på Bigegst loser Sverige och det är så inspirerande att se hur bra det har gått för alla deltagare.
Det är otroligt vad träning och rätt mat kan göra……..och så blir jag lite sur på mig själv att jag inte har gjort mera än vad jag har gjort……Jag har iof hållt vikten, men jag har inte gått ner så mycket. Det som jag dock har upptäckt är att jag har fått större luftkapacitet och att min mage har blivit plattare och ”längre” jag tror att detta beror på crawlingen……..

Det är lite knas att jag sitter och tittar på Biggest loser samtidigt som jag sitter med den kilotunga reklamen som damp ner i brevlådan idag…Den är sprängfylld med kalorier, sötsaker och en massa massa trevliga och onyttiga recept. I bakhuvudet har planeringen börjat över hur vi ska fylla våra magar till bredden under en helg…med julmat, godis, ännu mera julmat…
det mesta av julmaten är så sjukt onyttig och mängden mat man äter gör att det är svårt att ligga på en lagom mängd kalorier…..fy fasiken……en aning ångest…va fasiken ska jag göra för julmat…….för att inte tala om den löjligt goda knäcken och fudgen…….

Nä……ena delen av mig vill äta massa julmat och den andra delen vill skita fullständigt i det och äta en sallad…….

…..kanske ska skippa julmaten helt och hållet…..sillen är ju god, men det är nog det enda……

hm….undrar vad familjen kommer att tycka om mina funderingar……

…tills nästa gång….

Kramar