Det händer saker när man håller på och grottar runt i hjärnan….. 😉

När jag var liten så var jag ett vattendjur utan dess like, jag kunde bada i timmar och åter timmar. Jag kan inte ens minnas att jag någon gång har slutat bada för att det var för kallt….

Sedan så blev det att jag badade mindre och mindre….nu har jag tagit upp badandet igen. Åhh jag älskar det jag skulle kunna bada varenda dag, det bästa är att simma under vatten, känna hur allt sluts omkring….och häftiga är att ju mera man är under vatten desto bättre blir man på att spara på luften i lungorna. Jag mår så himla bra av att simma och bara vistas i vatten.

En annan sak som har hänt är att sättet som jag tecknar på har ändrats. Under flera år har jag bara målat från ”hjärnan” för att jag tycker att jag inte kan måla och teckna så det ser verklighetstroget ut. Nu för några månader sedan började jag måla och sedan har jag börjat teckna ansikten från bilder….och det blir så himla bra….jag är fortfarande lite i chock att det är jag som har målat så fint för nån stans så har jag intalat mig själv att jag inte kan…..men JAG KAN…I CAN DO IT!!!!!

Jag har tänkt att jag skulle lägga upp alla bilder här, men jag hittar inte sladden till dator, det är säkert jag som har städat undan den på nåt smart ställer, men när jag har hittat den så kommer jag att lägga upp bilder här.

Nu ska jag göra mig iordning…….

……så tills nästa gång…..

Kramar